MALI PRINC METODA UČENJA JEZIKA

Naša metoda je u potpunosti prilagođena dobi djeteta, njegovim potrebama, mogućnostima, interesima i željama. Kroz didaktičke igre, ples, pjesmu, pokrete, glumu Vaše će dijete bez poteškoća usvajati nova jezična znanja.

Proces učenja stranog jezika odvija se na prirodan način, u malim grupama kako bi interesi i individualnost svakog djeteta došli do izražaja. Komunikacija na stranom jeziku potiče se od početka učenja te s vremenom postaje spontan proces u kojemu Vaše dijete uživa.

Programi se provode u moderno opremljenim učionicama uz udžbenike, radne materijale i didaktička sredstva najpoznatijih izdavačkih kuća među kojima su Oxford University Press te Alma Edizoni.

Program učenja podijeljen je na tri razine: predškolska razina (za djecu u dobi od 4 do 7 godina), školska razina I (za djecu u dobi od 7 do 11 godina) i školska razina II (za djecu u dobi od 11 do 15 godina).

Škola stranih jezika Mali Princ usmjerena je isključivo na rad sa djecom te svaki član našeg stručnog tima, osim vrsnog poznavanja jezika kojeg predaje, posjeduje diplomu iz područja pedagogije ili srodnih znanosti. Upoznati svako dijete te mu se u potpunosti prilagoditi naša je glavna zadaća, a zahvaljujući dosadašnjem radnom iskustvu i obrazovanju našeg tima znamo kako ju ostvariti.O metodi rada škole stranih jezika Mali Princ te o metodici ranog učenja stranih jezika općenito pročitajte više u stručnom članku naše ravnateljice na temu: Metodika ranog učenja stranog jezika.